We gingen met z’n allen naar Amsterdam om te genieten van de verschillende stijlen. Ook om een gooi te doen naar winst, maar we wisten ook dat dit moeilijk zou zijn. Wij trainen normaal niet op wedstrijden. Kungfu is veel belangrijker dan alleen tonen hoe mooi je een vorm kunt lopen. Maar….Justin kreeg het voor elkaar. Danil en Joey lieten zien dat jong zijn geen reden is om niet stinkend je best te doen en Lokming heeft de beste vorm laten zien die hij ooit heeft gelopen. Samen hebben ze de dag beleefd en elkaar gesteund. Justin won brons op zwaard, in de categorie Wapen zuidstijl (lang en kort wapen). Lokming bleef door een foutje meer slechts nipt achter hem.

Ik als leraar en wij als stichting, zijn ontzettend trots op de leerlingen, die de school hebben vertegenwoordigd en enorme inzet hebben getoond. Dank daarvoor! Over twee jaar is er weer een Guo Shu Cup, ik zie ons daar weer en wie weet gaan we dan voor nog meer medailles!

Wij danken natuurlijk ook de organisatoren van de Liu He Men school (Henny Eleonora, Ricardo Sousa, Meester Chan, en alle anderen) voor het geweldige spektakel dat zij er weer van hebben weten te maken.