Hallo, mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn het bestuur van Kungfu Stichting School van de Tijger.

Even op een rijtje:

Bestuur:

 Voorzitter: sifu Mark de Haan

De stichting is een initiatief van sifu Mark de Haan. Hij heeft de School van de Tijger 7 jaar als informele vereniging gedraaid. In 2017 besloot hij samen met Riccardo en Marc de volgende stap te nemen. Wie les heeft (gehad) binnen de school, weet dat we niet alleen Kungfu geven. We zetten ons ook in om een positieve houding in de huidige maatschappij te bevorderen. 

Penningmeester:Riccardo Bonnema

Riccardo is al sinds de start van de School van de Tijger een belangrijke factor achter en voor de schermen geweest. Hij heeft als geen ander laten zien de lessen en het gedachtegoed van Kungfu ter harte te nemen. Daarnaast heeft hij een onaflatende drang om zijn kennis te verdiepen. Hij is altijd van de partij om te helpen waar mogelijk. Hij was de aangewezen persoon om onderdeel te worden van het bestuur, simpelweg omdat hij serieus en kritisch is. Dat deed hij toen hij leerling was van sifu Mark, maar ook daarna tijdens zijn zoektocht naar meer kennis.

Bestuurslid:Alexander Koopman

Sinds 2017 is Alexander leerling aan de school. Hij heeft vanaf het begin inzet getoond die voorbij gaat aan het slechts volgen van de lessen. Hij heeft inmiddels meerdere malen geholpen bij wedstrijden en is een waardevol klankbord voor ideeën en mogelijke verbeteringen.

 

 

Raad van Advies:

Ouders en leerlingen.