Het bestuur

Hallo, mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn het bestuur van Kungfu Stichting School van de Tijger.

Even op een rijtje:

Bestuur

Voorzitter: sifu Mark de Haan
De stichting is een initiatief van sifu Mark de Haan. Na 7 jaar de School van de Tijger als informele vereniging te hebben gedraaid, was het tijd voor het volgende niveau. Wie les heeft (gehad) binnen de school, weet dat we niet alleen Kungfu geven, maar ook proberen een positieve houding in de huidige maatschappij te bevorderen. April 2017 heeft sifu Mark de stap genomen.
Penningmeester:Riccardo Bonnema
Riccardo is al sinds de start van de School van de Tijger een belangrijke factor achter en voor de schermen geweest. Hij heeft als geen ander laten zien de lessen en het gedachtegoed van Kungfu ter harte te nemen. Daarnaast heeft hij een onaflatende drang om zijn kennis te verdiepen. Hij is altijd van de partij om te helpen waar mogelijk. Hij was de aangewezen persoon om onderdeel te worden van het bestuur, simpelweg omdat hij serieus en kritisch is. Dat deed hij toen hij leerling was van sifu Mark, maar ook daarna tijdens zijn zoektocht naar meer kennis.
Secretaris:Marc van Eenenaam
Marc is sinds enige tijd terug bij de school en met zijn rijke ervaring in verschillende vlakken van MA en MMA is hij een belangrijke invloed bij het uitvoeren van diverse activiteiten van de stichting.

Raad van Advies:

Ed de Vos

(foto volgt)

Ed is al jaar en dag leerling van sifu Mark. Net iets korter dan Riccardo, maar doet niet onder met inzet. Zijn nuchterheid en eerlijkheid maken hem een aanwinst voor de stichting.

Alexander Koopman

Sinds 2017 is Alexander leerling aan de school. Hij heeft vanaf het begin inzet getoond die voorbij gaat aan het slechts volgen van de lessen. Hij heeft inmiddels meerdere malen geholpen bij wedstrijden en is een waardevol klankbord voor ideeën en mogelijke verbeteringen.

shares