Hallo, mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn het bestuur van Kungfu Stichting School van de Tijger.

Even op een rijtje:

Bestuur:

 Voorzitter: sifu Mark de Haan

De stichting is een initiatief van sifu Mark de Haan. Na 7 jaar de School van de Tijger als informele vereniging te hebben gedraaid, was het tijd voor het volgende niveau. Wie les heeft (gehad) binnen de school, weet dat we niet alleen Kungfu geven, maar ook proberen een positieve houding in de huidige maatschappij te bevorderen. April 2017 heeft sifu Mark de stap genomen.

Penningmeester:Riccardo Bonnema

Riccardo is al sinds de start van de School van de Tijger een belangrijke factor achter en voor de schermen geweest. Hij heeft als geen ander laten zien de lessen en het gedachtegoed van Kungfu ter harte te nemen. Daarnaast heeft hij een onaflatende drang om zijn kennis te verdiepen. Hij is altijd van de partij om te helpen waar mogelijk. Hij was de aangewezen persoon om onderdeel te worden van het bestuur, simpelweg omdat hij serieus en kritisch is. Dat deed hij toen hij leerling was van sifu Mark, maar ook daarna tijdens zijn zoektocht naar meer kennis.

Secretaris:Marc van Eenenaam

Marc is met zijn rijke ervaring in verschillende vlakken van MA en MMA een belangrijke invloed bij het uitvoeren van diverse trainingsactiviteiten van de stichting.

 

 

Raad van Advies:

Alexander Koopman

Sinds 2017 is Alexander leerling aan de school. Hij heeft vanaf het begin inzet getoond die voorbij gaat aan het slechts volgen van de lessen. Hij heeft inmiddels meerdere malen geholpen bij wedstrijden en is een waardevol klankbord voor ideeën en mogelijke verbeteringen.

Ed de Vos

(foto volgt)

Ed is al jaar en dag leerling van sifu Mark. Net iets korter dan Riccardo, maar doet niet onder met inzet. Zijn nuchterheid en eerlijkheid maken hem een aanwinst voor de stichting.